Gardena 13013-20 Micro Drip indulókészlet növénysorokhoz L méret

Gardena 13013-20 Micro Drip indulókészlet növénysorokhoz L méret

Termék kódja: 13013-20
Indulókészlet növénysorokhoz L Csepegtető öntözéses Indulókészlet növénysorokhoz L A GARDENA Micro-Drip-System Indulókészlet növénysorokhoz L növénysorok kényelmes és víztakarékos öntözéséhez használható. A nyomáscsökkentő alapelem a vezetékcsővel csatlakoztatható a vízcsaphoz. A csepegtetőcsövön 30 cm-ként találhatók az öntisztítő csepegtetőfejek a sövények és cserjék egyenletes öntözéséhez. Tartalma: 1x alapelem 1000 50 m csepegtetőcső 13 mm (1/2") 1x zárótömítés 13 mm (1/2")
Ár: 23190 ,- Ft

Vásárlás után járó alap hűségpont: 231 pont

db
Értékelte 0 vásárló
Indulókészlet növénysorokhoz L
Csepegtető öntözéses Indulókészlet növénysorokhoz L
 
A GARDENA Micro-Drip-System Indulókészlet növénysorokhoz L növénysorok kényelmes és víztakarékos öntözéséhez használható.
A nyomáscsökkentő alapelem a vezetékcsővel csatlakoztatható a vízcsaphoz. A csepegtetőcsövön 30 cm-ként találhatók az öntisztítő csepegtetőfejek a sövények és cserjék egyenletes öntözéséhez.
Tartalma: 1x alapelem 1000 50 m csepegtetőcső 13 mm (1/2") 1x zárótömítés 13 mm (1/2")
 
 
Azonnal használatkész
A teljes indulókészletben megtalálhatók a Micro-Drip-System legfontosabb rendszerelemei a kívánt növények egyszerű öntözéséhez.
A készlet rugalmasan bővíthető további Micro-Drip-System elemekkel.
Víztakarékos öntözés
A Micro-Drip-System csepegtető öntözéssel pontosan adagolható az egyes növények számára a megfelelő vízmennyiség, elkerülve a vízpazarlást.
Egyszerű telepítés
A szabadalmaztatott "Klikk és Kész" gyorscsatlakozási technológiának köszönhetően minden elem könnyen összekapcsolható és szükség esetén újra szétválasztható.
Maximálisan egyszerű használat
A labirintus-technológia alkalmazásának köszönhetően a csepegtető fejek nem tömődnek el.

 

Értékelések

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!