Gardena 13010-20 MD indulókészlet növénysorokhoz S 4,6 mm (3/16”)

Gardena 13010-20 MD indulókészlet növénysorokhoz S 4,6 mm (3/16”)

Termék kódja: 13010-20
Indulókészlet növénysorokhoz S Csepegtető öntözés, Indulókészlet növénysorokhoz és érzékeny növényekhez A GARDENA Micro-Drip-System Indulókészlet növénysorokhoz S használható rövid növénysorok és érzékeny konyhakerti és dísznövények (pl. paradicsom) kényelmes és víztakarékos öntözéséhez a gyökereknél. A nyomáscsökkentő alapelem a vezetékcsővel csatlakoztatható a vízcsaphoz. A csepegtetőcsövön 30 cm-ként találhatók az öntisztító csepegtetőfejek, amelyek lehetővé teszik az ágyások és növénysorok egyenletes öntözését. Tartalma: 1x alapelem 1000 15 m vezetékcső 4.6 mm (3/16") 15x leszúrótüske 13 mm (1/2") 1x zárótömítés 4.6 mm (3/16")
Ár: 7990 ,- Ft

Vásárlás után járó alap hűségpont: 79 pont

db
Értékelte 0 vásárló
Indulókészlet növénysorokhoz S
Csepegtető öntözés, Indulókészlet növénysorokhoz és érzékeny növényekhez
 
A GARDENA Micro-Drip-System Indulókészlet növénysorokhoz S használható rövid növénysorok és érzékeny konyhakerti és dísznövények 
(pl. paradicsom) kényelmes és víztakarékos öntözéséhez a gyökereknél. A nyomáscsökkentő alapelem a vezetékcsővel csatlakoztatható a vízcsaphoz. 
A csepegtetőcsövön 30 cm-ként találhatók az öntisztító csepegtetőfejek, amelyek lehetővé teszik az ágyások és növénysorok egyenletes öntözését. 
Tartalma: 1x alapelem 1000 15 m vezetékcső 4.6 mm (3/16") 15x leszúrótüske 13 mm (1/2") 1x zárótömítés 4.6 mm (3/16")
 

Azonnal használatkész
A teljes indulókészletben megtalálhatók a Micro-Drip-System legfontosabb rendszerelemei a kívánt növények egyszerű öntözéséhez. 
A készlet rugalmasan bővíthető további Micro-Drip-System elemekkel.
Víztakarékos öntözés
A Micro-Drip-System csepegtető öntözéssel pontosan adagolható az egyes növények számára a megfelelő vízmennyiség, elkerülve a vízpazarlást.
Egyszerű telepítés
A szabadalmaztatott "Klikk és Kész" gyorscsatlakozási technológiának köszönhetően folyamatosan szoros csőkapcsolatot biztosít 
és minden elem könnyen összekapcsolható és szükség esetén újra szétválasztható.
Maximálisan egyszerű használat
A labirintus-technológia alkalmazásának köszönhetően a csepegtető fejek nem tömődnek el.

Értékelések

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!