GARDENA 4069-72 Robotfűnyíró R80LI

GARDENA 4069-72 Robotfűnyíró R80LI

Termék kódja: 4069-72
Robotfűnyíró R80Li Teljesen automata robotfűnyíró, önállóan, szakember segítsége nélkül is telepíthető. 800 négyzetméteres gyepfelületig ajánlott. Az innovatív GARDENA robotfűnyíró R80Li Ön helyett végzi el a fűnyírást: Önállóan nyírja le a füvet, amíg Ön pihen, vagy más tevékenységet végez. A szabad mozgásmintának köszönhetően az R80Li kb. 800 m2 gyepfelület nyírására ajánlott – hatékonyan, megbízhatóan, keréknyom-mentesen. Az eredmény mindig tökéletesen ápolt gyep. Szükség esetén a robotfűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomásra töltődni. Az egyszerűen telepíthető határoló vezeték határozza meg az R80Li munkafelületét. A robotfűnyíró folyamatosan nyírja a gyepfelületet borotvaéles pengéivel; a visszahulló fűnyesedék természetes zöldtrágyaként funkcionál (mulcsozó funkció). A kések fölötti védőlemez védelmet nyújt a késeknek durva felületen. A vágási magasság egy forgógomb segítségével egyszerűen beállítható 2 – 5 cm között. Nyolc kilogrammos súlyával akár 25%-os emelkedőkkel is megbirkózik. Programozása hihetetlenül egyszerű és gyors. A nagy billentyűzet és kijelző segítségével különböző fűnyírási időtartamot és napot tud beprogramozni. A menü követése egyértelmű. Programozás után az R80Li automatikusan elindul a beállított időpontban, akkor is, ha éppen esik az eső. A nagy teljesítményű, egyszerűen kezelhető lítium-ion 18 V / 1,6 Ah akkumulátor megbízható, energiatakarékos üzemmódot garantál. Az R80Li nagyon halkan, károsanyag kibocsátás nélkül dolgozik. Rendkívül érzékeny ütközésérzékelő és a határoló vezeték segíti az R80Li fűnyírót a kertben található akadályok kikerülésében. Emelés- és borulásérzékelő, illetve a pengék és a ház közötti nagy távolság garantálja a még nagyobb biztonságot emberre és állatra egyaránt. Például ha a fűnyírót felemelik, a pengék azonnal megállnak, megelőzve így a sérüléseket. A robotfűnyírót ezen túl a nagy, egyszerűen hozzáférhető stop-gombbal is meg lehet bármikor állítani. Az R80Li rugalmas, így szinte bármilyen kerttípushoz alkalmazható robotfűnyíró. Másodlagos gyepfelületek nyírásához 2 távoli indítási ponttal rendelkezik, ami még bonyolult kertekben is garantálja a fűnyírást. A robotfűnyíró kompletten töltőállomással, elektromos vezetékkel, határoló vezetékkel, rögzítő tüskével, tartalék pengékkel, vízmentes csatlakozóval és csatlakozóval kapható.
Ár: 449900 ,- Ft

Vásárlás után járó alap hűségpont: 4499 pont

db
Értékelte 0 vásárló

Robotfűnyíró R80Li

Teljesen automata robotfűnyíró, önállóan, szakember segítsége nélkül is telepíthető.
800 négyzetméteres gyepfelületig ajánlott.

Az innovatív GARDENA robotfűnyíró R80Li Ön helyett végzi el a fűnyírást:
Önállóan nyírja le a füvet, amíg Ön pihen, vagy más tevékenységet végez.
A szabad mozgásmintának köszönhetően az R80Li kb. 800 m2 gyepfelület nyírására ajánlott – hatékonyan, megbízhatóan, keréknyom-mentesen.
Az eredmény mindig tökéletesen ápolt gyep. Szükség esetén a robotfűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomásra töltődni.
Az egyszerűen telepíthető határoló vezeték határozza meg az R80Li munkafelületét.
A robotfűnyíró folyamatosan nyírja a gyepfelületet borotvaéles pengéivel; a visszahulló fűnyesedék természetes zöldtrágyaként funkcionál (mulcsozó funkció).
A kések fölötti védőlemez védelmet nyújt a késeknek durva felületen.
A vágási magasság egy forgógomb segítségével egyszerűen beállítható 2 – 5 cm között. Nyolc kilogrammos súlyával akár 25%-os emelkedőkkel is megbirkózik.
Programozása hihetetlenül egyszerű és gyors. A nagy billentyűzet és kijelző segítségével különböző fűnyírási időtartamot és napot tud beprogramozni.
A menü követése egyértelmű. Programozás után az R80Li automatikusan elindul a beállított időpontban, akkor is, ha éppen esik az eső.
A nagy teljesítményű, egyszerűen kezelhető lítium-ion 18 V / 1,6 Ah akkumulátor megbízható, energiatakarékos üzemmódot garantál.
Az R80Li nagyon halkan, károsanyag kibocsátás nélkül dolgozik.
Rendkívül érzékeny ütközésérzékelő és a határoló vezeték segíti az R80Li fűnyírót a kertben található akadályok kikerülésében.
Emelés- és borulásérzékelő, illetve a pengék és a ház közötti nagy távolság garantálja a még nagyobb biztonságot emberre és állatra egyaránt.
Például ha a fűnyírót felemelik, a pengék azonnal megállnak, megelőzve így a sérüléseket.
A robotfűnyírót ezen túl a nagy, egyszerűen hozzáférhető stop-gombbal is meg lehet bármikor állítani.
Az R80Li rugalmas, így szinte bármilyen kerttípushoz alkalmazható robotfűnyíró.
Másodlagos gyepfelületek nyírásához 2 távoli indítási ponttal rendelkezik, ami még bonyolult kertekben is garantálja a fűnyírást.
A robotfűnyíró kompletten töltőállomással, elektromos vezetékkel, határoló vezetékkel, rögzítő tüskével, tartalék pengékkel, vízmentes csatlakozóval és csatlakozóval kapható.

Specifikációk:
Termelékenység:

Maximális munkaterület 800 m² +/-20%
Óránkénti területkapacitás 40 m²
Navigációs rendszer Szabálytalan
Feltöltő rendszer Automata
Maximális lejtés a munkaterületen. 25 % / 14 °
Maximális emelkedés a határvezetéknél 10 %
Termék:
Burkolat1 ASA műanyag
Billentyűzet: 15 billentyű
Információs panel: LCD kijelző menürendszerrel
Időzítő 
Fogantyú típusa: Integrált
Kerékbordázat: Közepes
A szoftver frissítése lehetséges 
Töltőállomás keresésének módjai
Vezetőszálak száma 1
Keresőrendszer Egyszeres keresés
Teljesítmény és töltés
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 1,6 Ah
Akkumulátor feszültsége: 18 V
Töltőáram:1,5 A
Átlagos feltöltési idő: 70 perc
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 60 perc
Maximális energiafogyasztás: 14 kWh havonta 800 m² -en
Energiafogyasztás: 20 W
Motor és vágási rendszer:
Meghajtó motor típusa: Szénkefe nélküli DC motor
Vágómotor típusa: Szénkefe nélküli DC motor
Vágási rendszer 3 elforduló pengeéles kés
Vágási magasság: min-max 20 - 50 mm
Vágási szélesség: 17 cm
Zajszint adatok:
Hangszint: megmért 58 dB(A), szavatolt 60 dB(A)
Biztonság, biztonsági tulajdonságok:
Vészjelzés hangja: Közepes
PIN kód 
Telepítés - zár 
Időzár 
Emelésérzékelő 
Borulásérzékelő 
Tartozékok telepítéshez:
Hurokvezeték 200 m
Rögzítő szegek 400 db
Tartalék kések 3 db
Külméret:
A termék mérete, HxSzxM 580x460x255 mm
Súly: 7,5 kg
Csomagolás mérete: HxSZxM 795x525x375 mm
Súly csomagolással együtt: 17,1 kg

Értékelések

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!