×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 514

 • műtrágyák

  Tavasszal minden virágzásnak és növésnek indul, a természet rövid idő alatt nyeri vissza zöld és színes mivoltát.

  Egyik pillanatról a másikra kinyílnak a virágok, zöldellni kezdenek a bokrok, a levelek és a fű. Ez a természet varázsa, ám néha ez is segítségre szorul.

  Tavasszal előjönnek a kórokozók, a bogarak és a gyomok is. Hogy ezek miért is károsak? Bizonyos rovarok, mint például a levéltetű, növényünk zöld részeivel táplálkoznak, így növényeink veszítenek szépségükből, és elpusztulhatnak. A gyomokról pedig köztudott, hogy elveszik a tápanyagot a növényektől, hiszen nekik is szükségük van rá, ám sokkal erőszakosabbak, mint a mi kis virágaink a kertben, így elszipolyozzák a tápanyagokat előlük.
  Ezért nagyon fontos védekeznünk ellenük különböző gyomirtó, rovarölő, rovarirtó szerekkel és permetekkel. Növényeink szépségét azonban nem csak az irtásokkal tudjuk elősegíteni, hanem számos más módon is segíthetünk nekik, például trágyázással, melyhez ma már számtalan műtrágya készítményt és növényápoló szert kaphatunk.
  Tekintse meg kínálatunkat, és válogasson minőségi irtószereink és műtrágyáink kínálatából! Kérdéseivel bátran keresse fel munkatársainkat!