100% visszavásárlási garancia

Elállás joga


Ha nem elégedett a megrendelt termékkel, 14 napon belül visszafizetjük a rendelése árát.
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 45/2014. (II.26) kormányrendelet tartalmazza.
1. 45/2014. (II.26) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül.
2. Kézhezvételi időpont a személyes átvétel esetében a rendelés személyes átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.
3. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Szolgáltató címére, és 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát.
4. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
5. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
6. Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának, higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta.
7. Ha a kiszállítás ingyenesen vagy engedményesen történt, a Vásárlónak meg kell térítenie a szállítás költségét is, ami jelenlegi postai díjszabás szerint.
8. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen a Szolgáltató részére visszajuttatni, a Szolgáltató nem vállalja a termék visszavásárlását.
9. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor


Vonatkozó jogszabályok:


http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14030.pdf

1959. IV tv - Polgári törvénykönyv

1997. CLV tv - Fogyasztóvédelemről

2001. CVIII tv - Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az elektronikus adatkezelésről